Ти сам си отговорил на въпроса- нафтата е актуална, разбирай по- евтина. Това е основната причина.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да се смея ли или да плача...?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от DanewRomeo Покажи съобщениеНапоследък обаче стават все повече дизеляците там.
Обявени за продажба Diesel(2,362), 95% тракове, пик-ъп
обявени за продажба Gasoline(38,950)
Няма повишено предлагане на дизел.
Такова беше положението в съотношението и преди години, поради простата причина, че освен по Rest Area които се намират извън градовете другаде нафта не може да си налееш, няма по бензиностанциите в градовете, за нормални коли. А защо ли е така ? Защото са прости може би ???Last edited by Доко; d.m.y г., 21:26.
Comment
-
Първоначално публикувано от DanewRomeo Покажи съобщениеПрости - да, но и доста заможни. И защо пример, свързан с американците? Аз живея в Европа, а тук бензинът губи позиции постепенно. Това е факт, без значение дали на някой му харесва или не.
Comment
-
Първоначално публикувано от DanewRomeo Покажи съобщениепардон ФИАТ, няма грам напредък в разработката на бензинови агрегати от вече доста години.
1.8 Турбо Бензин 200, 240 коня...
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеИма! 1.4 Турбо Бензин 120, 155, 175 коня.
1.8 Турбо Бензин 200, 240 коня...Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеИма! 1.4 Турбо Бензин 120, 155, 175 коня.
1.8 Турбо Бензин 200, 240 коня...
Comment
-
1.8 Турбо Бензин 200, 240 коня...156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
В Щатите не се използва масово дизел, освен за стопански нужди, заради местните рафинерии които технологично са предвидени за по-фина преработка на нефта, т.е. бензин. Това е политика на правителството им, а както знаете те са втората най-голяма планова икономика след съветската.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеВ Щатите не се използва масово дизел, освен за стопански нужди, заради местните рафинерии които технологично са предвидени за по-фина преработка на нефта, т.е. бензин. Това е политика на правителството им, а както знаете те са втората най-голяма планова икономика след съветската.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеПолитиката на правителството им е горивата да са евтини и затова няма никъв смисъл да караш дизел.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениемерси за окуражителните думиАйде да свършва вече тоя карък!
само че аз май успях да мина малко метър
като си взема колата ще си организираме една среща и да си поплачем
Nicola Romeo
Comment
-
Хехех ОКЩом си минал метъра значи пак по-добре от мен
Аз от цялата история с моя двигател, малко така съжалявам, че не взех тогава решението да пусна 1,6ТС на части и да бях мушнал нещо по-така в коша.....Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
Comment